Hvedekiks
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Tørdelene sigtes sammen.
Fedtstoffet smuldres heri, hvorefter alt sammenæltes med det sammenpiskede æg og fløde.
Efter ca 30 minutters afkøling kan dejen udrulles i en tynd plade, der prikkes med gaffel, skæres i firkanter eller udstikkes med en kolonneform.
Kiksene stilles på en smurt plade og bages ensartede lysebrune ved jævn varme.
Tips: Man kan nøjes med 75 g. smør eller margarine og i stedet for fløde kan anvendes vand. |
|
Opskriften er vist 13646 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer era - 2017-02-18 15:46:43 Det kunne være rart med bagetid og ovntemperatur til opskriften. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne