Skærekager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Mel og sukker sigtes og æltes med det kolde fedtstof og vanillefrøene.
Dejen formes til 1 eller 2 runde stænger på ca. 4 cm.’s tykkelse.
Disse henstilles på et koldt sted, indtil dejen er ganske stiv og fast, da udskæres den i ret tynde skiver som bages lysebrune ved jævn varme.
|
|
Opskriften er vist 26338 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne