Specier med mandler
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Melet sigtes, æltes med det kolde fedtstof og blandes med sukker, samt de hakkede mandler.
Dejen trilles i runde stænger på 4 cm.’s tykkelse. Skæres efter afkøling i tynde skiver. Lægges på en smurt plade og bages lysebrune ved 200 grader C. alm. ovn i 6-10 minutter. Tips: 1 portion giver ca. 180 stk. |
|
Opskriften er vist 34100 gange,
og udskrevet 466 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer isabella - 2014-08-16 15:13:23 Gode småkager jeg har lavet. Den vær eneste dag alle vil kun linden. Vi ses. Isabella |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne