Serinakager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tørdelene sigtes og fedtstoffet smuldres heri. Dejen samles med ægget.
Dejen rulles til en stang ca. 5 cm. i diameter som sættes i køleskab til næste dag. Dejen skæres i ca. 2 mm. skiver som sættes på bageplade med bagepapir. Pensles med æg og bestrøs med hakkede hakkede mandler og evt. tesukker. Bages ved 200 grader C alm. ovn på næstøverste rille ca. 7 minutter. Tips: For at dele et æg slås det ud og piskes let med en gaffel. 1 portion giver ca. 80 stk. |
|
Opskriften er vist 10634 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne