Præstekranse
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Melet sigtes, æltes med det kolde fedtstof, æg og sukker.
Dejen køles mindst 30 minutter, eller natten over.
Dejen trilles i tynde strimler, der sammensnos og formes til kranse. Pensles med lidt af ægget, der fratages inden æltningen, og vendes derefter i groft sukker. Stilles på en smurt plade og bages lysebrune. |
|
Opskriften er vist 8393 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne