Tebrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Alt æltes koldt sammen.
Dejen køles i min. 30 minutter eller laves dagen før.
Udrulles i ca 1 cm.’s tykkelse og lægges på en smurt plade. Pensles med æg og bestrøs med hakkede mandler, korender eller groft sukker. Bages lysebrune ved jævn varme og udskæres i firkanter. |
|
Opskriften er vist 7301 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne