Små citronkager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Dejen tillaves som en mørdej og tilsættes citronsaft og reven –skal.
Dejen stilles til afkøling, udrulles og udstikkes.
En blanding tillaves flormelis og de piskede æggehvider smøres med en paletkniv oven på kagerne, der bages lysebrune ved ikke for stærk varme.
|
|
Opskriften er vist 14702 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne