Kardemommekager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Melet sigtes sammen med bagepulveret, tilsættes sukker, hvorefter fedtstoffet smuldres heri.
Det sammenpiskede æg æltes i til sidst, sammen med kardemomme og de vaskede, tørrede rosiner.
Sættes på en smurt plade i små kager og bages ved jævn varme ca. 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 12731 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Peter Vogt - 2005-01-01 01:01:01 Desuden brugte jeg ikke rosiner til min opskrift. Peter Vogt - 2005-01-01 01:01:01 Der mangler desværre en temperatur. Så jeg satte varmluftovnen til 180c. Desuden udskiftede jeg en halv tsk kardemomme til kanel og det smagte rigtig dejligt. Bagetiden var ca. 6 minutter for små kager. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne