Tekager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Tørdelene sigtes.
Fedtstoffet smuldres heri.
Alt sammenæltes og afkøles mindst 30 minutter.
Dejen kan også tillaves dagen i forvejen.
Formes i små runde kager, der sættes på en smurt plade og bages lysebrune. |
|
Opskriften er vist 13388 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne