Tekager 02
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstoffet blødgøres og røres hvidt med sukker, hvorefter de sammenpiskede æg tilsættes lidt ad gangen.
Det sigtede mel samt de skoldede, smuttede hakkede mandler blandes med det øvrige.
Dejen afsættes på en smurt plade med to teskeer i små toppe, der bages lysebrune.
|
|
Opskriften er vist 10165 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne