Rismelskager
Hovedingrediens : Mel - Rismel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstoffet blødgøres og røres med sukker samt æg.
Melet sigtes og irøres sammen med hjortetaksalt.
Dejen formes med to teskeer til små runde kager, der sættes på en smurt plade og bages lysebrune.
|
|
Opskriften er vist 21805 gange,
og udskrevet 281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Inga - 2019-04-24 11:50:36 Hvor er det lige at rismel kommer ind? Dorte - 2005-01-01 01:01:01 Det ville være rart at vide, hvor mange grader kagerne skal bages ved. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne