Rismelskager

Rismelskager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Rismel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.smør eller margarine
125 g.sukker
2 æg
100 g.kartoffelmel
0.5 tsk.hjortetaksalt
125 g.rismel
 
Opskrift:
Fedtstoffet blødgøres og røres med sukker samt æg. Melet sigtes og irøres sammen med hjortetaksalt. Dejen formes med to teskeer til små runde kager, der sættes på en smurt plade og bages lysebrune.





karakterer:
Opskriften er vist 21968 gange,
og udskrevet 283 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-04-24 11:50:36
Hvor er det lige at rismel kommer ind?

  -   2005-01-01 01:01:01
Det ville være rart at vide, hvor mange grader kagerne skal bages ved.