Strasbourgerkager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Fedtstoffet blødgøres og røres med sukker samt æg.
Melet sigtes og irøres.
Dejen udsprøjtes gennem en sprøjtepose i småkager, der kan gives forskellig form, kranse stænger etc. Må henstå på den kolde plade i 10 minutter på et køligt sted, inden de bages. |
|
Opskriften er vist 8638 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne