Fastelavnsboller med sveskemos
Hovedingrediens : Bær - Svesker Højtid: Fastelavn Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Udrør gæren i den lunkne mælk.
Kom plantemargarine i sammen med sukker og æg, rør grundigt.
Tilsæt så melet lidt ad gangen, dejen skal være blød.
Sæt tildækket til hævning i ca. 2 timer.
Slå dejen ned og rul den i en stor firkant, der deles i 9 firkanter. Kom 1 tsk. sveskemos på hver og luk sammen og rul dem til boller. Sæt dem på plade til efterhævning 25 min. Pensl med sammenpisket æg og bag ved 200 grader C. alm. ovn i 12 - 15 min. Drys med flormelis lige inden servering. |
|
Opskriften er vist 36933 gange,
og udskrevet 870 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne