Kartoffelmelskager
Hovedingrediens : Mel - Kartoffelmel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Fedtstoffet blødgøres og røres med sukker samt æg.
Melet sigtes og irøres.
Dejen formes med to teskeer til små runde kager, der sættes på en smurt plade og bages lysebrune.
|
|
Opskriften er vist 19063 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-01-03 20:50:32 200 grader C. alm ovn i minutter anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvor mange grader? og hvor lang tid? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne