Korendekager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Fedtstoffet blødgøres, røres hvidt med sukker og det hele æg kommes i, hvorefter det sigtede mel tilsættes.
De 3 hvider piskes og røres til sidst i dejen.
En bageplade smøres og herpå stryges dejen ud i et tyndt lag, der overstrøs med de vaskede, tørrede korender.
Bages ensartede lysebrune. Udskæres i firkanter, mens dejen endnu er varm. |
|
Opskriften er vist 16220 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne