Krumkager
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Smør blødgøres, røres hvidt med sukker, hvorefter det sigtede mel og de stiftpiskede æggehvider tilsættes.
Dejen udsmøres på en smurt plade som runde kager. Bages lysebrune og krummes ved at man straks efter bagningen anbringer dem over en rund stang /skaftet af en træske). |
|
Opskriften er vist 30180 gange,
og udskrevet 480 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2020-10-25 16:10:16 Prøv med 200 grader alm. ovn i 7-8 minutter Bente - 2020-08-29 13:56:08 Hej hvor mange grader og hvor længe Tove - 2014-10-03 15:07:45 Kan dejen fryses Tove Herlet - 2010-12-15 10:07:15 Julekager som min mor altid bagte til jul, hun døde desværre for 12 år siden, men kan mindes de kom op på kosteskaftet når de kom fra ovnen. anonym - 2010-11-09 12:59:35 Hvor mange personer er der til? Hvor længe skal kagerne have, og ved hvor mange grader? R. Ilsøe - 2009-03-12 09:50:48 Oprindelseslandet er Norge og ikke Danmark. shalani - 2007-08-03 18:34:04 uupss... jeg glemte at putte sukker i krumkagerne - hehe nisarne - 2007-08-03 18:32:44 jeg elsker krumkager krumkagepigen<<3 - 2007-08-03 18:31:56 ovenover ingredienserne måtte der godt stå fx. opskrift på krumkager. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne