Æggehvidekager
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Fedtstoffet blødgøres, røres hvidt med sukker, hvorefter det sigtede mel og de stiftpiskede hvider tilsættes.
Afsættes med to teskeer på en smurt plade og bages lysebrune
|
|
Opskriften er vist 14594 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-08-06 13:06:31 Hvor mange grader??? anonym - 2005-01-01 01:01:01 hva for noget fedtstof |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne