Makroner, falske
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstoffet blødgøres, røres med sukkeret, derefter tilsættes æggeblommerne en ad gangen og melet, der sigtet sammen med hjortetaksalt, irøres.
Når dejen er kold, udrulles den på 1 cm.’s tykkelse, udstikkes i runde kager, der bages lysebrune ved svag varme. |
|
Opskriften er vist 26713 gange,
og udskrevet 354 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-04-17 22:24:33 Bagetid og grader mangler. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne