Makroner, små
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Mandlerne skoldes, smuttes og hakkes fint, hvorefter de blandes med de stiftpiskede hvider, sukker og hjortetaksalt.
Dejen ristes i en gryde ved meget svag varme, til den er sammenhængende, hvorefter den ældes i en skål og røres, til den er kold.
Sættes med to teskeer på en smurt plade og bages ved svag varme.
Mandlerne kan aftørres og benyttes uafskallede. |
|
Opskriften er vist 51072 gange,
og udskrevet 818 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Jan - 2014-07-14 09:31:20 En lidt anden fremgangsmåde: Bland mandelmelet med flormelis og hjortetaksalt. Pisk æggehviderne meget stive og bland mandelblandingen i. På en bageplade med bagepapir sættes dejen i ca. 20 små toppe (brug to teskeer) Bages midt i ovnen ved 175 grader i ca. 15 min. Lisa - 2012-10-07 19:02:39 Mangler både grader, bagetid og foto, men forsøger alligevel. Pas på med varmen, når du "rister" dejen i gryde. fr, hansen - 2011-02-23 18:11:00 synes denne opskrift er meget væg! hvor længe skal makronerne bages? eller hvordan ser de ud når de er færdige? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne