Kokosmakroner 03
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hviderne piskes stive, blandes med sukker og kokosmel.
Dejen sættes med to teskeer på en smurt plade og trykkes godt sammen, så at den ikke skiller under bagningen. Kagerne bages lysebrune ved 200-225 grader C. alm. ovn i 10-12 minutter. |
|
Opskriften er vist 45880 gange,
og udskrevet 974 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Mathilde - 2012-04-17 18:33:24 Nemme og lave og smager deejligt :-) C - 2011-01-20 12:24:27 Jeg måtte komme en del mere kokosmel i for at få dejen til at blive mere fast, men ellers er det en rigtig god opskrift Rasmus - 2006-12-07 10:09:41 ahh de her smager simpelt hen brilliant mm jeg nød a spise og så er de også dejlig nemme det syntes jeg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne