Kokosmakroner 02
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æg og sukker røres godt, hvorefter kokosmelet tilsættes.
Dejen sættes med to teskeer på en smurt plade og trykkes godt sammen, så at den ikke skiller under bagningen. Kagerne bages lysebrune ved 200 grader C. alm. ovn i 10-12 minutter. |
|
Opskriften er vist 62737 gange,
og udskrevet 1048 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne Søgaard - 2013-01-18 22:52:04 Der blev 22 kokosmakroner af min portion. Jeg gav dem 13 min. ved 190 grader på midterste rille i varmtluftsovn. Jeg lod dejen stå i skålen ca. 30 minutter, inden jeg formede dem og satte dem i ovnen. De flød ikke ud. Det er vigtigt at knuge dejen godt sammen, når man former dem. De blev supergode - mums for både børn og voksne :-) Skovdal - 2011-12-14 18:56:05 Både min søn og venner er vilde med dem. Så skal helt sikkert lave dem igen :) Produceren - 2011-10-22 19:07:57 Det eneste jeg kan sige er at de er overlækre men måske med en smule smør ville de være lidt bedre for ellers kollapser de ;) Frederik og Mikkel - 2010-02-01 16:26:30 vi lavede 3-dobbelt potion og vidste ikke der kom så mange ud af det ... anonym - 2010-01-28 12:34:55 havde ingen problemer med denne opskrift, de er Så lækre!!! især hvis man smelter chokolade og smører på bunden af dem - fantastisk... sarah - 2008-03-04 16:26:38 smager godt og er hurtige at lave, de løber ikke ud på pladen yazzy - 2007-04-27 21:45:45 til hvor mange personer er den Joy - 2006-12-08 17:50:51 De smager rigtig godt, men det er ikke praktisk at de løber ud på bagepladen... laila - 2005-01-01 01:01:01 smager rigtig godt, brugte ca. 1 dl kokosmel mere da det var meget store ;g jeg brugte Per - 2005-01-01 01:01:01 Havde ingen problemer med at de løb ud, men hvis de gør kan der tilsættes lidt ekstra kokosmel Per - 2005-01-01 01:01:01 Jeg fik knap 40 stk store kokosmakroner ud af denne portion Lis - 2005-01-01 01:01:01 De løber ud på pladen, men smager godt alligevel. Har tilsat lidt hakket chokolade og appelsinmarmelade. !! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne