Lammeschnitzler i sennepssauce
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Løget skæres i små tern og svitses i olien.
Hvidvin, bouillon og estragon tilsættes og saucen småkoger under låg i et par min.
Tilsættes sennep og jævnes med majsstivelse udrørt i fløde og smages til med salt og peber. Lammeschnitzlerne snittes i fedtkanten og brunes 1 min på hver side på en tør pande og drysses med salt og peber. Saucen hældes over, og kødet småsteger i saucen ca. 10 min. til kødet er mørt. Serveres med Kartofler eller løse ris samt grøntsager. |
|
Opskriften er vist 7934 gange,
og udskrevet 274 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne