Lammeschnitzler i sennepssauce

Lammeschnitzler i sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Sauce:
1-2 løg
0.5 spsk.olie
1 dlhvidvin
1 dlbouillon
0.5 tsk.estragon
2-3 tsk.dijonsennep
1 dlfløde
2 tsk.majsstivelse
 salt
 peber
 
4 lammeschnitzler ca 600 g.
 salt
 peber
 
Opskrift:
Løget skæres i små tern og svitses i olien. Hvidvin, bouillon og estragon tilsættes og saucen småkoger under låg i et par min.

Tilsættes sennep og jævnes med majsstivelse udrørt i fløde og smages til med salt og peber.

Lammeschnitzlerne snittes i fedtkanten og brunes 1 min på hver side på en tør pande og drysses med salt og peber.

Saucen hældes over, og kødet småsteger i saucen ca. 10 min. til kødet er mørt.

Serveres med Kartofler eller løse ris samt grøntsager.





karakterer:
Opskriften er vist 7934 gange,
og udskrevet 274 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu