Æggehvidekage
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Fedtstoffet blødgøres og røres hvidt og skummende med sukkeret.
Derefter tilsættes de stiftpiskede hvider, samt de skoldede, finthakkede mandler skiftevis med det sigtede mel.
Dejen hældes i en smurt form og bages ved jævn varme ca. 1 time.
Mandlerne kan udelades.
|
|
Opskriften er vist 10084 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne