Æggehvidekage

Æggehvidekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.smør eller margarine
250 g.sukker
6-8 æg
50 g.mandler
250 g.hvedemel
 
Opskrift:
Fedtstoffet blødgøres og røres hvidt og skummende med sukkeret. Derefter tilsættes de stiftpiskede hvider, samt de skoldede, finthakkede mandler skiftevis med det sigtede mel. Dejen hældes i en smurt form og bages ved jævn varme ca. 1 time. Mandlerne kan udelades.





karakterer:
Opskriften er vist 10047 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu