Lynkage

Lynkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
500 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
350 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
750 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
18 gram Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
Opskrift:
Smørret blødgøres, røres hvidt og skummende med sukkeret, hvorefter de sammenpiskede æg tilsættes et ad gangen. Melet sigtes sammen med salt og bagepulver, der irøres skiftevis med mælken.

Dejen hældes i en velsmurt bradepande og bages ¾ -1 time.

100 g. rosiner kan tilsættes. Glasur af 300 g. flormelis (eventuelt med kakao) smøres over kagen, når den er bagt.





karakterer:
Opskriften er vist 19302 gange,
og udskrevet 299 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 35320 (8409 kcal)
KJ pr. Portion 35320 (8409 kcal)
Vægt ialt 2242 gram
Vægt pr. Portion 2242 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1575 KJ (375 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 20.9 gram
Kulhydrat 41.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu