Lynkage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Smørret blødgøres, røres hvidt og skummende med sukkeret, hvorefter de sammenpiskede æg tilsættes et ad gangen.
Melet sigtes sammen med salt og bagepulver, der irøres skiftevis med mælken.
Dejen hældes i en velsmurt bradepande og bages ¾ -1 time. 100 g. rosiner kan tilsættes. Glasur af 300 g. flormelis (eventuelt med kakao) smøres over kagen, når den er bagt. |
|
Opskriften er vist 19302 gange,
og udskrevet 299 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne