Tekage med mandler
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstoffet blødgøres og røres hvidt med sukkeret.
Æggeblommerne tilsættes en ad gangen.
Mandlerne skoldes og hakkes.
Korenderne vaskes og tørres.
Sukaten skæres, i små stykker.
Mel og hjortetaksalt sigtes.
Alt sammenblandes, og til sidst irøres de piskede hvider.
Dejen hældes i smurt form og bages ved jævn varme ca. 1 time.
|
|
Opskriften er vist 6910 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne