Korendekage

Korendekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Krydderurter - Korender

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.smør eller margarine
125 g.sukker
3 æg
375 g.hvedemel
16 g.bagepulver
1.75 dl.mælk
0.5 citron, reven skal heraf
65 g.korender
 
Opskrift:
Fedtstoffet røres hvidt og skummende med sukkeret og de godt sammenpiskede æg tilsættes derefter lidt ad gangen. Det sigtede mel og bagepulver irøres skiftevis med mælken, citron og korender tilsættes. Dejen hældes i en smurt form og bages lysebrun på ca. 1 time.





karakterer:
Opskriften er vist 8650 gange,
og udskrevet 123 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu