Korendekage
Hovedingrediens : Krydderurter - Korender Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstoffet røres hvidt og skummende med sukkeret og de godt sammenpiskede æg tilsættes derefter lidt ad gangen.
Det sigtede mel og bagepulver irøres skiftevis med mælken, citron og korender tilsættes.
Dejen hældes i en smurt form og bages lysebrun på ca. 1 time.
|
|
Opskriften er vist 8650 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne