Tusind års kage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstoffet blødgøres, røres hvidt og skummende med sukkeret, de sammenpiskede æg irøres et ad gangen, hvorefter det sigtede mel med hjortetaksalt tilsættes.
Vanille og småtskåren sukat kommes i dejen, og mandlerne smuttes og lægges hele eller flækkede på kagen som pynt.
Kandiserede kirsebær og valnødder kan tilsættes dejen. Bages ca 1 time. |
|
Opskriften er vist 12030 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Jens - 2005-01-01 01:01:01 Opskriften er fra Ingeborg Suhrs kogebog. Kagen skal have 170-200 grader i ovnen. :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne