Sandkage 04
Hovedingrediens : Mel - Flormel Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstoffet blødgøres og røres hvidt og skummende med sukker.
En æggeblomme ad gangen irøres, og der røres eller piskes grundigt mellem hver æggeblomme, der tilsættes. Derefter irøres det sigtede mel og til sidst de piskede hvider. Dejen hældes i en smurt form og bages ved jævn varme ca 160 grader i ca 1 ¼ time. I stedet for at skille blomme og hvide kan de hele æg irøres, men for at dejen kan blive så let som mulig, må røringen foregå endnu kraftigere, end når man tilsætter de piskede hvider. |
|
Opskriften er vist 42421 gange,
og udskrevet 922 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Jeppe - 2012-02-11 16:03:01 Put raps på overfladen når den ligger i formen!!! giver en sprød skorpe og holder noget af væsken inde, så den ikke bliver nær så tør giv den også noget vanillesukker, giver en meget bedre smagsoplevelse!!! Lisa - 2011-02-16 15:53:09 Synes kagen er god, jeg kom bare til at improvisere lidt;-) Jeg kom b.la hakkede mandler i, og jeg synes konsistensen var meget tør og klistret så kom også lidt mælk i. Men så også rigtig god kage:9 Anbefaler den helt sikkeret anonym - 2011-01-06 17:20:08 God! Især med chokolade stykker i!:) Glen - 2008-04-13 21:30:40 Bland 1/3 af kagedejen med kakaopulver og du får en marmorkage :-) ida - 2005-01-01 01:01:01 lidt for tør men den er go nok med lidt smeltet chokolade oven på Sofia - 2005-01-01 01:01:01 super:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne