Sandkage 02
Hovedingrediens : Mel - Flormel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fedtstoffet blødgøres og røres hvidt og skummende med sukker.
En æggeblomme ad gangen irøres, og der røres eller piskes grundigt mellem hver æggeblomme, der tilsættes.
Derefter irøres det sigtede mel og til sidst de piskede hvider.
Dejen hældes i en smurt form og bages ved jævn varme ca 160 grader C. alm. ovn i ca 1 ¼ time. I stedet for at skille blomme og hvide kan de hele æg irøres, men for at dejen kan blive så let som mulig, må røringen foregå endnu kraftigere, end når man tilsætter de piskede hvider. |
|
Opskriften er vist 134698 gange,
og udskrevet 1933 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (74 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-04-29 20:50:33 God kage, jeg har puttet en spise ske vanillesukker i Mumsi Baby - 2017-03-07 09:42:24 Skal der ikke vanillesukker i eller hvad du har glemt mange tin Tiffany - 2016-08-07 21:16:01 Sofie - Jeg kom kun 5 æg i, og det fungerede perfekt sofie - 2015-10-24 18:30:03 går det hvis man putter 5 æg i? oliver - 2014-08-29 21:32:05 En deglig kage, og den kan blive fantastisk med et passende antal kakao pulver så er den bare perfekt anonym - 2013-05-10 21:41:51 Gode kage men mangler der ikke lidt mere vanille. :) Marie - 2008-12-05 18:46:34 Hvor mange personer er denne kage til ? anonym - 2008-02-11 14:04:33 sikke en god kage .. prøv den alle sammen.. mhhh<3 Karin - 2007-08-20 16:38:23 Hvis du har pisket med el-pisker bliver kagen flad. Pisk med piskeris. Nina - 2007-06-22 16:29:27 Det er æggene, der får kagen til at hæver, derfor intet hævemiddel. Det er der ikke i traditionelle sandkager. os - 2007-03-25 13:30:36 randi - så har du ikke pisket sukker og æg længe nok. Randi - 2007-01-09 01:07:30 Mangler der ikke hævemiddel? Min blev underlig flad. Marianne - 2005-01-01 01:01:01 luftig, stor, dejlig kage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne