Sukkerbrødsrand

Sukkerbrødsrand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Randformkage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
3 æg
125 g.flormelis
½ citron, saft og skal heraf
30 g.hvedemel
30 g.kartoffelmel
 
 Glasur:
200 g.flormelis
 spsk.vand
 
Opskrift:
Æggeblommerne og de sigtede flormelis røres hvidt og skummende. Citron, det sigtede mel og de stiftpiskede hvider tilsættes til sidst. Dejen fyldes i en smurt randform, der sættes i en varm ovn, hvor varmen straks dæmpes. Bages ved svag varme ca ½ time. Vendes af formen og glaseres med vandglasur.

Denne rand kan serveres til te og kaffe, eller den kan anvendes til dessert med forskellig slags is opskivet i midten.

Bages kagen i en almindelig kageform, tager man den dobbelte portion, og bagetiden er da ca ¾ time.





karakterer:
Opskriften er vist 8004 gange,
og udskrevet 126 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-03-12 21:47:28
Hej jeg er så heldig at have formen både til gas &el har avet den efter min mor bager den engang i mellem Da jeg var barn kom vi på besøg hos mine moster & der var kager for alle pengene der var 2 slags boller Kringel smørkage engels søsterkage æble kage sveske stang æble stang sandkage sodakage en kage med kokous 3 slags lagkage med hvid bund cokolade & Marmorkage & så alle småkagerne der var hvide & bune fedtkager kokusmakroner ingen ting marens cokomarens =bussen kage med glasur med romsmag kokuskranse vanilie kranse så vi var mette for vi skulle smage dem alle gode tider den gang

  -   2013-06-22 20:45:13
Det ser vældigt lækkert ud, men opgiver fordi der ikke er angivet grader.