Amerikansk æggehvidekage

Amerikansk æggehvidekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Randformkage

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.smør
2 dl.mælk
 dl.sukker
50 g.mørk chokolade
4 dl.hvedemel
100 g.hasselnødder
 tsk.bagepulver
4 æggehvider
0.5 tsk.salt
 smør og rasp til formen
1 tsk.vanillesukker
 
Opskrift:
Rør fedtstof og sukker luftig i en skål. Bland mel, bagepulver, salt og vanillesukker og rør blandingen i dejen skiftevis med mælken. Riv chokoladen og hak nødderne i dejen. Pisk æggehvider til hårdt skum og vend dem forsigtig ned i dejen. Smør en randform og drys den med rasp. Drys resten af nødderne i bunden af formen. Hæld dejen i formen og bag den ved 200 grader på nederste rille i ca 40 min. Lad kagen køle inden du serverer den.





karakterer:
Opskriften er vist 36640 gange,
og udskrevet 712 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-04-13 21:02:30
Syntes den er tør og kedelig.

  -   2014-11-20 12:27:52
Rigtig god kage der er nem at lave:)

  -   2011-02-23 12:28:20
Vi benytter 100 g mørk chokolade og kommer alle hasselnødder i dejen.