Amerikansk æggehvidekage
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
Rør fedtstof og sukker luftig i en skål. Bland mel, bagepulver, salt og vanillesukker og rør blandingen i dejen skiftevis med mælken. Riv chokoladen og hak nødderne i dejen. Pisk æggehvider til hårdt skum og vend dem forsigtig ned i dejen. Smør en randform og drys den med rasp. Drys resten af nødderne i bunden af formen. Hæld dejen i formen og bag den ved 200 grader på nederste rille i ca 40 min. Lad kagen køle inden du serverer den.
|
|
Opskriften er vist 36628 gange,
og udskrevet 712 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Fra gården - 2016-04-13 21:02:30 Syntes den er tør og kedelig. Torsdags kage klubben - 2014-11-20 12:27:52 Rigtig god kage der er nem at lave:) Team 32 - 2011-02-23 12:28:20 Vi benytter 100 g mørk chokolade og kommer alle hasselnødder i dejen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne