Tekage med æbler
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen blødgøres og røres hvidt med sukkeret. Æggeblommerne tilsættes et ad gangen. Mel og bagepulver blandes og hældes i skiftevis med mælken. Til sidst tilsættes piskede æggehvider. Hældes i en lille smurt form; dækkes med skrællede tyndtskårne æbleringe. Bages i ca. 3/4 time. Kagen strøs med groft sukker og bages yderligere 5 min.
|
|
Opskriften er vist 17458 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Inger - 2015-10-19 22:12:23 Jeg mangler angivelse af temperatur på ovnen, om kagen skal i kold eller varm ovn og hvilken slags/størrelse form. Jeg har bagte kagen i en ekstra stor sandkageform v. 200c i en forvarmet ovn. Der er bagetiden 65 min. samt afkøling i ovnen til denne er kold. Så er kagen blevet fin. Hvis man deler dejen i to alm. størrelse sandkageforme vil jeg tro, at bagetiden er ca. 55 min. Inger - 2015-10-18 14:08:01 Jeg mangler angivelse af temperatur på ovnen, om kagen skal i kold eller varm ovn og hvilken slags/størrelse form. Jeg har bagt kagen i en stor sandkageform og der er bagetiden 65 min. samt afkøling i ovnen til denne er kold. Så er kagen blevet fin. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne