Astakage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstoffet blødgøres, røres hvidt og skummende med sukkeret, hvorefter det sammenpiskede æg tilsættes. Tørdelene sigtes og irøres skiftevi med mælken. Derefter tilætte de vakede, tørrede rosiner eller korender, der er blandet med lidt mel. Dejen hældes i en murt form og bages 3-4 kvarter ved ca. 180 grader.
|
|
Opskriften er vist 27494 gange,
og udskrevet 359 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer asta - 2007-05-26 12:54:19 jeg synes da det er et pænt navn den har!!!!!!!! c",) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne