Galopkringle
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 52121 gange,
og udskrevet 952 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Sonja - 2020-11-01 11:07:05 Jeg formede en heks og pyntede den til halloween. Udmærket at rule dejen ud og skære "heksen"ud Majbrit. - 2011-09-11 15:59:51 hvor er æblerne henne.. ? Rosiner må være en ny ting. Man brugte æbler, og dryssede kagen over med lidt sukker, når den var færdigbagt. Den med smørret er hel rigtig. En rigtig lækkerbisken.. mona - 2010-06-14 07:38:47 hvor mange grader skal den bages ved???? ps. i gamle dage har jeg hørt at man smurte smør på når kagen var et par dage gammel, er der nogen der ved noget om det??? Bitten - 2009-10-28 16:13:28 Hvorfor skal rosinerne skoldes? Johs - 2008-11-29 15:10:59 Hvor længe skal kringlen bages i ovnen, og ved hvilken temperatur? anonym - 2005-01-01 01:01:01 1 ts. karedemomme anonym - 2005-01-01 01:01:01 noget tør |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne