Horn med bagepulver

Horn med bagepulver, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Horn

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.hvedemel
25 g.bagepulver
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
200 g.smør eller margarine
 dl.mælk
 
Opskrift:
Tørdelene sigtes. Fedtstoffet smuldres heri, mælk tilsættes, hvorefter alt æltes godt sammen. Dejen deles, og hver halvdel udrulles i en rund plade, der udskæres i trekanter, og disse rulles fra den brede side ind mod spidsen, krummes lidt, pensles med øg og bestrøs med groft sukker. Bages i en god varm ovn ca 15 minutter.

Horn kan påsmøres med indlæg (remonce) inden den rulles sammen





karakterer:
Opskriften er vist 24132 gange,
og udskrevet 349 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (34 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-13 17:51:40
200 grader i en konventionel ovn, så er man nok ikke på galt spor.

  -   2011-11-13 13:30:25
"en god varm ovn" ? 4000 grader eller? er 100 grader nok? snakker vi 200 grader? 250 grader? DÅRLIG vejledning.

  -   2009-04-19 12:48:15
Alle tiders opskrift jeg bruge marcipan. ½ portion kan laves og bagen på en ½ time nemmere kan det ikke gøres

  -   2005-01-01 01:01:01
Tak for den kommentar Dannie. Det kunne jeg også sagtens have fundet på at bruge.