Horn med bagepulver
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Tørdelene sigtes.
Fedtstoffet smuldres heri, mælk tilsættes, hvorefter alt æltes godt sammen.
Dejen deles, og hver halvdel udrulles i en rund plade, der udskæres i trekanter, og disse rulles fra den brede side ind mod spidsen, krummes lidt, pensles med øg og bestrøs med groft sukker.
Bages i en god varm ovn ca 15 minutter.
Horn kan påsmøres med indlæg (remonce) inden den rulles sammen |
|
Opskriften er vist 24132 gange,
og udskrevet 349 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Nina M - 2012-01-13 17:51:40 200 grader i en konventionel ovn, så er man nok ikke på galt spor. den sure kost - 2011-11-13 13:30:25 "en god varm ovn" ? 4000 grader eller? er 100 grader nok? snakker vi 200 grader? 250 grader? DÅRLIG vejledning. Ellen - 2009-04-19 12:48:15 Alle tiders opskrift jeg bruge marcipan. ½ portion kan laves og bagen på en ½ time nemmere kan det ikke gøres Hanna - 2005-01-01 01:01:01 Tak for den kommentar Dannie. Det kunne jeg også sagtens have fundet på at bruge. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne