Rugtvebakker
Hovedingrediens : Mel - Sigtemel Indsendt : Red : |
|
|
Tørdelene sigtes.
Fedtstoffet smuldres heri.
Ægget sammenpiskes og blandes i dejen sammen med den kolde væske.
Når alt er godt sammenæltet, trilles dejen i en eller flere pølser på 3-5 cm i diameter.
Disse udskæres igen i ensartede småstykker, der trilles i kugler, som stilles på en smurt plade.
Bages i 7-8 minutter.
Udtages og gennemskæres varme og tørres i ovnen, til de er ensartede lysebrune.
|
|
Opskriften er vist 9021 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne