Fastlavnsbolle
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Fastelavn Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm mælken op til 37 grader C.
Pisk æg, tilsæt mælk, gær, salt og kardemomme.
Tilsæt hvedemelet og til sidst blødgjort margarine.
Ælt dejen godt.
Lad dejen hæve til dobbelt størrelse. Form små runde boller, lad dem hæve ca. 10 minutter og pensel med æg. Bag dem ved 225 grader C alm. ovn i ca.10 -15 minutter. |
|
Opskriften er vist 67465 gange,
og udskrevet 1892 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (39 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne