Smørcreme til lagkager, wienerbrød og lignende
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør Indsendt : |
|
|
Smørret blødgøres og røres hvidt med sigtet flormelis, æggeblommer og kakao.
Til sidst irøres den kolde kagecreme
Tips: Når man anvender saltet smør, deles det i små stykker og uddvaskes i koldt vand. Der kan i stedet for smør anvendes palmin eller halvt af hvert. Skulle smør eller palmin under røringen udskilles fra æggene, sættes skålen et øjeblik på et varmt sted, f.eks. over en gryde kogende vand, hvor den sammenrøres. I stedet for kakao kan smørcremen tilsættes andre smagsstoffer f.eks. kaffeekstrakt, fintstødt nougat, citron. Der må da tages hensyn til sukkermængden der tilsættes. |
|
Opskriften er vist 29765 gange,
og udskrevet 426 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (53 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne