Tvebakker, hjemmelavet
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret i en lille gryde og tilsæt så vandet, dette må nu ikke være over 37 grader C.
Gæren opløses i denne blanding. Tørdelene sigtes og alt sammenblandes og æltes, til dejen er blank og sej. Den hæves til det dobbelte størrelse ca. 45 minutter. Dejen slås ned og rulles til en pølse der skæres i ensartede små stykker, som trilles til kugler. Stilles på en smurt plade, efterhæver ca. 30 minutter. Bages svagt lysebrune ved 200 grader C. alm ovn 10-12 minutter. Køles af. Bollerne deles og tørres i ovnen ved 125 grader C. alm ovn indtil tvebakkerne er ensartede lysebrune ca. 1½ time. Tips: Dejen kan tilsættes kardemomme. |
|
Opskriften er vist 16169 gange,
og udskrevet 318 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne