Fastekringler
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Tørdelene sigtes.
Mælken opvarmes til 30 grader, gæren udrøres med lidt af denne, og fedtstoffet smeltes i mælken.
Alt æltes godt sammen.
Dejen stilles til hævning på et lunt sted tildækket med et låg eller et fugtigt klæde.
Når den er hævet til det dobbelte, æltes den, trilles i pølser, der formes til kringler, som sættes på smurt plade, efterhæves, pensles med æg og sættes i varm ovn, hvor de bages ca 10 minutter. |
|
Opskriften er vist 18951 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (43 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne