Gifler
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tørdelene sigtes.
Mælken opvarmes til 30 grader, gæren udrøres i lidt af denne, fedtstoffet smeltes i resten af mælken.
Ægget sammenpiskes.
Alt sammenæltes let, og stilles tildækket med et låg eller fugtigt klæde til hævning ca 1 time.
Æltes derefter grundigt og henstilles, indtil dejen et hævet til det dobbelte ca. 30 minutter. Dejen deles og hver halvdel udrulles i en rund plade, der udskæres i trekanter. Fra den brede side (7-8 cm.) rulles dejen nu sammen mod midten. Stilles med spidsen nedad på en smurt plade, pensles efterhæves og bages ca 20 minutter ved 220 grader C alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 38176 gange,
og udskrevet 600 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Mig - 2012-05-01 14:18:03 Jeg elsker gifler. Tak fordi at i har skrevet det ned :-) Rasmus ppb - 2011-02-05 19:32:30 jeres hjemeside er ridtig god:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne