Horn med fyld
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Tørdelene sigtes.
Mælken opvarmes til 30 grader, gæren udrøres i lidt af denne, fedtstoffet smeltes i resten af mælken.
Alt sammenæltes let, og stilles tildækket med et låg eller fugtigt klæde til hævning ca 1 time.
Når dejen er hævet æltes den og deles, og halvdelen udrulles i rund plade, der igen deles i 12 trekanter. Disse sammenrulles fra dejens bredeste side, således at spidserne, når hornene stilles på en smurt plade ligger underst. Hornene krummes lidt. Efterterhæves, pensles og bages i ca 15 minutter. Horn kan bestrøs med groft sukker, ligesom der i hornene, idet de rulles sammen kan påsmøres dejen sveskemos eller makrondej. |
|
Opskriften er vist 24247 gange,
og udskrevet 396 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-10-05 10:42:48 Der mangler at stå på hvad grader hornene skal bages ... B - 2011-03-12 08:59:17 24 stk? Hvorænge skal de efter hæve, og hvad skal de bages ved? mig - 2011-01-28 14:18:02 ja hvor mange bliver der??? ... - 2010-12-30 17:37:24 hvor mange antal bliver det? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne