Horn med fyld

Horn med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Horn

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.hvedemel
1 tsk.salt
100 g.sukker
 dl.sødmælk
40 g.gær
250 g.smør eller margarine
 
Opskrift:
Tørdelene sigtes. Mælken opvarmes til 30 grader, gæren udrøres i lidt af denne, fedtstoffet smeltes i resten af mælken. Alt sammenæltes let, og stilles tildækket med et låg eller fugtigt klæde til hævning ca 1 time.

Når dejen er hævet æltes den og deles, og halvdelen udrulles i rund plade, der igen deles i 12 trekanter. Disse sammenrulles fra dejens bredeste side, således at spidserne, når hornene stilles på en smurt plade ligger underst. Hornene krummes lidt. Efterterhæves, pensles og bages i ca 15 minutter.

Horn kan bestrøs med groft sukker, ligesom der i hornene, idet de rulles sammen kan påsmøres dejen sveskemos eller makrondej.





karakterer:
Opskriften er vist 24376 gange,
og udskrevet 396 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-05 10:42:48
Der mangler at stå på hvad grader hornene skal bages ...

  -   2011-03-12 08:59:17
24 stk? Hvorænge skal de efter hæve, og hvad skal de bages ved?

  -   2011-01-28 14:18:02
ja hvor mange bliver der???

  -   2010-12-30 17:37:24
hvor mange antal bliver det?