Smørhorn
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej:
Melet sigtes med sukker og salt, fedtstoffet smuldres i, og gæren som er udrørt i den kolde væske, tilsættes. Dejen stilles til hævning ca. 1½ time, hvorefter den deles i 3 dele. Hver af disse udrulles i en rund plade ca. 35 cm. i diameter, der igen deles 8 trekanter. Trekanterne rulles nu samme fra den bredeste side, hvorpå der er smurt lidt af remonce. Formes til horn, der stilles på en smurt plade. Efterhæves. Pensles og bages i 200 grader C. alm. ovn ca. 15 minutter Marcipanremonce: Blødt smør, sukker og marcipan røres sammen til en ensartet masse. |
|
Opskriften er vist 44608 gange,
og udskrevet 578 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte - 2012-06-08 19:27:06 smager lidt ligesom smørkagen man køber hos bageren.. i hvert fald hvis man putter vanilie sukker i creamen.. Lotte - 2009-06-24 14:14:46 Den var fin nok :) mig - 2005-01-01 01:01:01 dejlig opskrift! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne