Rosinbrød
Hovedingrediens : Bær - Rosiner Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tørdelene sigtes.
Mælken opvarmes til 30 grader, gæren udrøres i lidt af denne, fedtstoffet smeltes i resten af mælken. Alt sammenæltes let, og stilles tildækket med et låg eller fugtigt klæde til hævning ca. 1 time. Formes til et brød, snittes, og stilles på en smurt plade, efterhæves 30 minutter. Pensles og bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter. |
|
Opskriften er vist 37871 gange,
og udskrevet 903 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (43 stemmer) |
|
Kommentarer René - 2017-11-18 19:53:48 smager rigtig godt. Conny - 2010-08-17 00:42:02 Jeg blander altid melet med rosiner først 50-100 gr., for så falder de ikke til bunden i dejen, og følger derefter opskriften men undlader altid sukker, og former det til et brød. Hæves mindst en time, og bankes ned igen, og hæver til dobbelt størrelse, og derefter i ovnen v/ 200 gr. i ca.30 min. - skal lyde "hult" inden man tager brøddet ud efter 25.30 minuuter. Smager pragtfuldt p.g.a. sødmen fra rosinerne (mange) Friskbagt og med smør er bare himmerisk, også flere dage efter, hvis det bliver opbevaret i en plastpose i køleskabet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne