Rundstykker 02
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Tørdelene sigtes.
Mælken opvarmes til 30 grader, gæren udrøres i lidt af denne, fedtstoffet smeltes i resten af mælken.
Alt sammenæltes let, og stilles tildækket med et låg eller fugtigt klæde til hævning ca 1 time.
Æltes derefter grundigt og henstilles, indtil dejen et hævet til det dobbelte, hvorefter den trilles i en lang pølse. Udskæres i ensartede stykker, der trilles til kugler, hvori der gøres et let snit, Stilles på en smurt plade, efterhæves, pensles og bages i ca 10 minutter. |
|
Opskriften er vist 23553 gange,
og udskrevet 656 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Else Mandøe - 2015-02-01 22:59:34 Bages ved hvilken temperatur ?? Jeg er uerfaren bager !! jan - 2005-01-01 01:01:01 der står intet om hvorlang tid de skal efterhæve og der er heller intet om hvor varm ovnen skal være om den skal være forvarmet eller kold og der er intet om de skal pensles i mælk eller æg eller hvor i ovnen de skal bages øverste, mitdten eller nederste rille Hilsen Jan |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne