Savarin - Severin
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Mel. Salt, sukker og kardemomme sigtes sammen.
Mælken opvarmes til 30 grader, gæren udrøres i lidt af denne og fedtstoffet smeltes i resten.
Alt sammenblandes, æltes og stilles et lunt sted ca. 1 time tildækket med låg eller et fugtigt klæde.
Dejen hældes i en smurt randform, efterhæves, pensles og bages lysebrun. Formen bør under bagningen dækkes med papir, da der ikke må dannes skorpe. Efter bagningen vendes randen på et fad, der stilles over en gryde med kogende vand. En sukkerlage kogt af 125 g. sukker ½ l vand tilsat sherry eller frugtsaft, hældes lidt efter lidt over randen, der vil hæves til den dobbelte størrelse. Den anrettes med syltede frugter og flødeskum eller frugtsauce. Serveres som dessert. |
|
Opskriften er vist 14899 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne