Cremeboller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tørdelene sigtes.
Mælken opvarmes til 30 grader, gæren udrøres i lidt af denne og fedtstoffet smeltes i resten af mælken.
Ægget piskes sammen, hvorefter alt sammenæltes, og dejen stilles til hævning til dobbelt størrelse ca 30 minutter.
Når den er hævet til det dobbelte, udrulles den i en tykkelse af ½ cm. og udskæres i firkanter. Herpå lægges ca. 1 spsk. stiv kagecreme. Spidserne af dejen samles på midten, og de åbne sider trykkes godt sammen, så cremen ikke løber ud, og bollerne stilles med denne side nedad på pladen. Efterhæves 30 minutter. Bages ca. 10 minutter ved 225 grader C. alm. ovn på midterste rille og pensles derefter straks med vand og drysses med sukker. |
|
Opskriften er vist 27687 gange,
og udskrevet 597 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (25 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-11-27 19:48:06 mums mums mums det smager virkelig godt og ekstra godt vis man putter glasur på Mumsemanden - 2010-11-27 13:49:09 Er i gang med at lave creme mums det ser lækkert ud og dufter godt simone - 2005-01-01 01:01:01 sen er fantastik god !! cecilie - 2005-01-01 01:01:01 uhmmm Guf guf og atter guf Louise - 2005-01-01 01:01:01 Guf guf og atter guf |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne