Teboller 02
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Tørdelene sigtes.
Mælken opvarmes til 30 grader, gæren udrøres i lidt af denne, og fedtstoffet smeltes i resten af mælken.
Æggene sammenpiskes, og alt ”slås” sammen, til dejen er glat og smidig.
Henstilles til hævning ca. 1 time.
Dejen fordeles i små smurte forme, der kun fyldes halvt. Pensles og bages lysebrune på ca 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 18661 gange,
og udskrevet 311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Ellen Breinholt - 2018-10-09 15:31:39 Lette at lave, når man harden rigtige temp. Mit første forsøg, gik ikke så godt. Anden gang brugte jeg tørgær istedet for frisk, og bollerne blev ret fine. Smagen er god, men lige sød nok, anonym - 2013-03-12 13:17:09 Den er ret upræcis og ret besværelig- og der står ikke graderne på ovnen... men de smager meget godt :-) hlwa - 2005-01-01 01:01:01 bages ved 200 gr. ved varmluft 180 gr lisbeth - 2005-01-01 01:01:01 hvor mange grader bolitdk - 2005-01-01 01:01:01 hvor er antal grader blevet af |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne